Cases

Kunde:

Legeakademiet

Legeakademiet er en af de største og mest anerkendte online legetøjsbutikker i Danmark.

Med udsigterne til at skulle konvertere virksomhedens grafiske profil og shoppens webshopplatform med en enorm produktportefølje, tog Legeakademiet kontakt til os. Vi bidrog som konsulenter med rådgivning omkring design, den nye grafiske profil, hele kravspecifikationen og indhentning af tilbud samt en projektstyringsindsats, som gav overblik, retning og struktur.

Tagrens A/S

Kunde:

Loth Tattoo

Loth Tattoo skiller sig ud ved at satse benhårdt på detaljen, både i forhold til perfektionismen i tatoveringsarbejdet, men i særdeleshed også i indretningen af studiet på Frederiksberg. Dette er med til at sikre kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi søgte at få studiets særlige stemning til at skinne igennem på hjemmesiden, hvor vi stod for billeder, tekstforfatning og hjemmesidebygning.

For at sikre Loth flere kunder i butikken, leverede vi også en content strategi og rådgav omkring brugen af de rigtige hashtags etc.

Ingerslev Konsulent Screenshot

Kunde:

Brillestedet

I centrum af Hillerød ligger en helt særlig optiker, nemlig Brillestedet. Du kan godt pakke alle fordomme om et simpelt butikslokale med kliniske brillestativer og blankpudsede spejle som det bærende i indretningen laaaangt væk her.

Hos Brillestedet mødes du af en blanding af retro, jamaicansk rasta-feel og svensk jagthytte-stemning. En sådan flair for indretning – og ikke mindst et imponerende og anderledes varesortiment, skal da udstilles, og det fik vi lov til at gøre. Vi er glade for at have lavet Brillestedets logo og hjemmeside, så de nu ikke længere bare er synlige i lokalområdet, men også fremstår mere professionelle digitalt og når længere ud.

Tagrens A/S

Kunde:

E.O. Byg

E.O Tømrer (og snedkervirksomhed) har, siden sin start i juni 2018, haft rygende travlt. Sitemee hjalp Önder med opstarten: en hjemmeside, logo, beklædning af bilen og tekstforfatning.
For at styrke hans synlighed, byggede vi desuden diverse SEO landingpages, der særligt rettede sig mod de interessante kunder i udvalgte byer.

Vi gav ham en skarp professionel profil, og han har sørget for at levere optimalt håndværk så godt, at han efter et halvt år har ansat en svend, har en fyldt ordrebog og kun får 5 stjernede anmeldelser på Anmeld din håndværker.

Ingerslev Konsulent Screenshot

Kunde:

Tagrens A/S

Tagrensningsfirmaet Tagrens A/S havde brug for at blive opdateret til anno 2017. De manglede hjælp til at fremstå professionelle og til at blive mere synlige online.

De fik en ny, mobiloptimeret hjemmeside, vi sørgede for nye fotos, lavede brochure og rentegnede det oprindelige logo, så firmaets otte biler ikke behøvde ny beklædning.

Vi skrev nye SEO tekster til hjemmesiden, lavede en SEO optimeret blog samt skrev pressemeddelelser.

Vi opdaterede alle deres informationer, Google MyBusinees, Trustpilot etc. samt startede Facebookannoncering og Adwords op.

Tagrens A/S

Kunde:

Ingerslev konsulent

Dorthe Ingerslev havde behov for at fremstå professionel med en opdateret identitet både på hjemmesiden og på de sociale medier.
Da vi kom ind i projektet, var Dorthe tæt på at være kuldsejlet med et hjemmesideprojekt omkring hendes konsulentvirksomhed, der udbyder DiSC profiler.

Sitemee lavede en ny hjemmeside med et lækkert og funktionelt design, ligesom vi supplerede med udarbejdelse og produktion af visitkort og logo. Med Sitemees hjælp fik Dorthe også en opdateret identitet på Facebook og LinkedIn, og hun blev digital.

Ingerslev Konsulent Screenshot

Kunde:

Arkade frisørerne

Arkadefrisørerne er en af de mange kunder, vi hos Sitemee laver Facebookkampagner og annoncering for. Det er de glade for, for de har fået så mange kunder, at de ikke længere har tid til at tage telefonen. På kun to timer fik de eksempelvis hele 17 klik på bookinger til hjemmesiden direkte fra Facebookkampagnen.

Vi tager udgangspunkt i en stærk og detaljeret segmentering af brugergrupper opsat ud fra målbare parametre. Efterfølgende måler vi på effektiviteten af vores kampagner med månedlige rapporter.

Arkade Frisørerne billede og logo

Kunde:

Rigmorpaforseniorer.dk

Rigmor havde brug for hjælp til at finde en retning, og til at skabe et stærkt brand.

Vi lavede hjemmeside, brochure, visitkort og Facebookside for Rigmor. Med en klar profil og en tydelig fortælling om hendes personlige virksomhed, er hun nu klar til at sælge sine ydelser til seniorer og i den grad skabe værdi for kunden.

Rigmor PA screenshot

Kunde:

KKN Udvikling A/S

Udviklingshuset KKN havde, med deres forskelligrettede ydelser, brug for en professionel og logisk hjemmeside med en klar struktur, der fremhævede deres vigtigste ydelser, så kunderne ikke mister overblikket, når de navigerer rundt.

Sitemee designede og udviklede en hjemmeside, der fik KKN til at fremstå seriøse med en skarp profil, samtidig med at deres forskellige services tydeligt blev inkluderet.

KKN Udvikling screenshot

Kunde:

MIPA Møbler

Sitemee har rådgivet det store Møbelhus MIPA i Hillerød omkring markedsføring i forhold til at blive synlige for kunderne digitalt på hjemmeside og Facebook. Tidligere havde MIPA kun en underside hos en leverandør, men som et led i en styrkelse af virksomheden designede og udviklede Sitemee en ny hjemmeside til MIPA.

Andre dele af markedsføringsstrategien indebar en opdatering af MIPA´s logo, eksekvering af blandt andet udsalgs-, og sommerkampagner for møbelhuset på Facebook og opbygning af en emaildatabase via konkurrencer og andre tiltag.

I forbindelse med åbningen af en ny afdeling af MIPA i Helsingør, stod Sitemee desuden for åbningskampagnen.

MIPA Møbler screenshot

Kunde:

Dinitrol Center Hillerød

Da Dinitrol Hillerød havde brug for en ny hjemmeside, designede og udviklede Sitemee en mobilefirst hjemmeside, der fokuserede på kundernes behov. Det inkluderede et let tilgængeligt bookingsystem, ligesom en formular til at indhente tilbud også blev integreret. Begge dele har vist sig at være meget nyttige, og  noget som kunderne i høj grad benytter sig af, og som Dinitrol derfor sætter stor pris på.
Samtidig opdaterede Sitemee også Google Mybusiness for kunden, så de fremstod knivskarpe i deres digitale tilstedeværelse med de rigtige kontaktoplysninger.

Dinitrol Center Hillerød

Kunde:

CPH Art Space

CPH Art Space er et helt nyt, ambitiøst og dynamisk koncept, der er udtænkt for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet i København.

Sitemee designede og udviklede hjemmesiden omkring denne tilbagevendende, nye og anderledes kunstudstilling, hvor der, udover præsentation og salg af kunst, også er lyrik, musik og øvrig performance, med det formål at give de besøgende en kulturel totaloplevelse med elementer som f.eks. poesi, svedig jazz, free-style vægmaleri og inspirerende installationer. Artspace er tiltænkt som Danmarks kommende, førende kunstudstilling på tværs af genrer.

CPH Art Space Screenshot
Sitemee kunder logoer

Vi har mange andre kunder end de ovenfor nævnte. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvem vi har arbejdet sammen med indenfor din branche.

Skal du også vækste?

Send en besked via formularen eller ring på tlf: 71 74 76 16