Cases

Kunde:

Tagrens A/S

Tagrensningsfirmaet Tagrens A/S havde brug for at blive opdateret til anno 2017, hjælp til at fremstå professionel og til at blive mere synlig online.

De fik en ny mobiloptimeret hjemmeside, vi sørgede for nye fotos, lavede brochure og rentegnede det oprindelige logo, så alle de otte biler ikke alle skulle have ny beklædning.

Vi skrev nye SEO tekster til hjemmesiden, lavede en SEO optimeret blog samt pressearbejde i forhold til pressemeddelelser.

Vi opdaterede alle deres informationer, Google MyBusinees, Trustpilot etc. samt startede Facebookannoncering og Adwords op.

Tagrens A/S

Kunde:

Ingerslev konsulent

Dorthe Ingerslev havde behov for at fremstå professionel med en opdateret identitet både på hjemmesiden og på de sociale medier.
Da vi kom ind i projektet, var Dorthe tæt på at være kuldsejlet med et hjemmesideprojekt omkring hendes konsulentvirksomhed, der udbyder DiSC profiler.

Sitemee lavede en ny hjemmeside med et lækkert og funktionelt design, ligesom vi supplerede med udarbejdelse og produktion af visitkort og logo. Med Sitemees hjælp fik Dorthe også en opdateret identitet på Facebook og LInkedin og hun blev digital.

Ingerslev Konsulent Screenshot

Kunde:

Arkade frisørerne

Arkadefrisørerne er en af de mange kunder Sitemee laver Facebookkampagner og annoncering for. Det er de glade for, for de har fået så mange kunder, at de ikke længere har tid til at tage telefonen. På to timer fik de eksempelvis 17 klik på bookinger til hjemmesiden direkte fra Facebookkampagnen.

Vi tager udgangspunkt i en stærk segmentering af brugergrupper opsat ud fra målbare parametre i analytics etc. Efterfølgende måler vi på effektiviteten af vores kampagner med månedlige rapporter..

Arkade Frisørerne billede og logo

Kunde:

Rigmorpaforseniorer.dk

Rigmor havde brug for hjælp til at finde en retning og skabe et stærkt brand.

Vi lavede hjemmeside, brochure, visitkort og Facebookside for Rigmor, så hun er klar til at sælge sine ydelser til seniorer med en klar profil og en tydelig fortælling om hendes personlige virksomhed, som nu i den grad skaber værdi for kunden.

Rigmor PA screenshot

Kunde:

KKN Udvikling A/S

Udviklingshuset KKN havde med deres forskelligrettede ydelser brug for en professionel og logisk hjemmeside med en klar struktur, der fremhævede deres vigtigste ydelser, så kunderne, når de navigerer, ikke mister overblikket.

Sitemee designede og udviklede en hjemmeside, der fik KKN til at fremstå seriøse med en skarp profil, samtidig med at deres forskellige services blev inkluderet.

KKN Udvikling screenshot

Kunde:

MIPA Møbler

Sitemee har rådgivet det store Møbelhus MIPA i Hillerød omkring markedsføring i forhold til at blive synlige for kunderne digitalt på hjemmeside og Facebook. Tidligere havde MIPA kun en underside hos en leverandør, men som et led i en styrkelse af virksomheden designede og udviklede Sitemee en ny hjemmeside til MIPA.

Andre dele af markedsføringsstrategien indebar en opdatering af MIPA´s logo, eksekvering af blandt andet udsalgs-, og sommerkampagner for møbelhuset på Facebook og opbygning af en emaildatabase via konkurrencer og andre tiltag.

I forbindelse med åbningen af en ny afdeling af MIPA i Helsingør stod Sitemee desuden for åbningskampagnen.

MIPA Møbler screenshot

Kunde:

Dinitrol Center Hillerød

Da Dinitrol Hillerød havde brug for en ny hjemmeside, designede og udviklede Sitemee en mobilefirst hjemmeside, der fokuserede på deres kunders behov. Det inkluderede et lettilgængeligt bookingsystem, ligesom en formular til at indhente tilbud også blev integreret. Begge dele har vist sig at være meget nyttige, noget kunderne i høj grad benytter sig af, og som Dinitrol derfor sætter stor pris på.
Samtidig opdaterede Sitemee også Google Mybusiness for kunden, så de fremstod knivskarpe i deres digitale tilstedeværelse med de rigtige kontaktoplysninger.

Dinitrol Center Hillerød

Kunde:

CPH Art Space

CPH Art Space er et helt nyt, ambitiøst og dynamisk koncept, der er udtænkt for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet i København.

Sitemee designede og udviklede hjemmesiden omkring denne tilbagevendende, nye og anderledes kunstudstilling, hvor der udover præsentation og salg af kunst også er lyrik, musik og øvrig performance, med målet om at give de besøgende en kulturel totaloplevelse med elementer som f.eks. poesi, svedig jazz, free-style vægmaleri og inspirerende installationer. Artspace er tiltænkt som Danmarks kommende førende kunstudstilling på tværs af genrer.

CPH Art Space Screenshot
Sitemee kunder logoer

Vi har mange andre kunder end de ovenfor nævnte. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvem vi har arbejdet sammen med indenfor din branche.

Lad os hjælpe dig!

Send en besked via formularen eller ring på tlf: 71 74 76 16

KKN Rådgivning

Vi har samarbejdet med Bülent og Sitemee.dk vedrørende en total ombygning af vores website.

Det har været et meget behageligt og smidigt samarbejde, hvor vi har fået, hvad vi er blevet lovet, og hele vejen igennem er blevet orienteret om fremskridtene. Vi har hurtigt fået et website, der er flottere og mere anvendeligt.

Nicklas, KKN Rådgivning

Ingerslevkonsulent.dk

Vores samarbejde har været sjovt, effektivt og fuldstændig gnidningsløst! Bülent og Erkan gør deres yderste for at forstå, hvad jeg gerne vil have, og oversætte det til et brugbart webdesign. De lytter – og kommer også selv med forslag, ideer og løsninger, så Ingerslevkonsulent har nu fået en hjemmeside, vi er glade for, stolte af og som fungerer, som vi vil have det! Prisen og projekttiden har jeg også været meget tilfreds med!

Jeg anbefaler Sitemee.dk til alle.

Dorthe Ingerslev, Ingerslevkonsulent.dk

Dinitrol Center Hillerød

Vi har før prøvet forskellige webløsninger uden, at det har fungeret. Da Bülent henvendte sig, var vi i tilbageholdende i starten, da vi ikke var sikre på, at vi havde tid til projektet. Vi blev lovet at Sitemee tog ejerskab af projektet - og de holdt, hvad de lovede. Vi synes selv, vi har en af de bedste hjemmesider indenfor branchen,  og alt fungerer uden problemer.

Bjarke, Dinitrol Center Hillerød