Få flere kunder med Facebook

En af de mest effektive annonceringsfomer der findes til alle typer virksomheder.
Læs mere her (eller ring på 71 74 76 16 og lad os få en snak)

Vi har en løsning der passer til din virksomhed

For webshops. Få udnyttet potentialet for en øget omsætning og nye kunder

Uanset om du sælger fisk eller friske frisurer: Vi kan få kunder i butikken. 

Hvis du har et PPC setup (eller høj trafik) men ønsker effektiv retargeting.  

I skal bruge LEADS! LEADS! LEADS! Ok, det skaffer vi til jer. 

Annoncering på social media platformem er en af de mest effektive måder at annoncere på. Det er gennemskueligt, og I har altid et godt overblik over jeres udbytte. Så hvis I overvejer om Facebook markedsføring er noget for jer, så er det noget vi kan hjælpe med at få afklaret. For at gøre tingene endnu mere overskuelige har vi udviklet en række produkter, målrettet forskellige behov og virksomhedstyper.

Du kommer i godt selskab

Bliv synlig for dine kunder

Få flere kunder med effektiv annoncering på Facebook

Hvad sker der når du udfylder denne formular?

Vi kontakter dig og så får vi en snak. Det er ikke en sælger der ringer. Det er en konsulent. Hvis vi af den ene eller anden grund vurderer at vi ikke kan hjælpe dig, så fortæller vi dig hvorfor. Det kan være fordi vi ikke kan hjælpe dig, eller omvendt. Vores mål er ikke at få alle som kunder. Det er ligesom i livet: Heller få gode venner, end mange overfladiske bekendtskaber. 

Hvad koster Facebook annoncering?
Det kommer da an på hvor relevant du er!

Prisen jeres Facebook annoncering afhænger af det Facebook selv kalder “annoncerelevans”. Det betyder ganske enkelt at jo mere relevant en annonce er for den målgruppe den bliver vist for, jo lavere en pris vil man blive opkrævet for visning af annoncen. Facebook måler på følgende parametre: Kvalitet, relevans for målgruppen, og engagement. Forskellen i pris på en annonce der scorer højt og en der scorer lavt kan være 20X så stor.

Når jeres målgruppe er relevant, så falder jeres pris – her fik vi 3,5 mio visninger for 639 dollars. Svarende til knap 1,2 kroner
Kampagne og målgruppe er dansk, det er blot annoncekontoen der er Engelsk.

Få flere kunder med effektiv annoncering på Facebook

Vil du se hvad Facebook kan levere når det handler om direkte salg for din webshops? Der er for de fleste et kæmpe uudnyttet potentiale. Kopimålgrupper, retargeting, funneltest, facebook analytics…. Dem der annoncerer rigtigt på Facebook lige nu, vinder fremtiden. Skal du være en af dem? Lad os tale om dine muligheder. Udfyld felterne overfor. Så hører du fra os.