Marketingbureau i Hillerød

Webdesign | SoMe | Marketing | Kommunikation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque aliquam urna vitae tellus aliquet, vel congue massa tempor. Etiam eleifend pellentesque luctus. Fusce interdum erat a magna eleifend, et interdum sapien luctus. Vivamus vitae ligula ut felis auctor pellentesque non nec est. Nam nec diam ornare, accumsan purus eget, feugiat metus. Sed metus tellus, malesuada at tellus dignissim, porta imperdiet lectus. Pellentesque maximus mollis felis at lobortis. Curabitur non tellus rhoncus, hendrerit odio eget, iaculis risus. Maecenas eu erat metus. Proin imperdiet ac erat vel volutpat. Praesent felis nibh, viverra vitae lorem et, tincidunt egestas augue.

Vi sidder klar på telefon

71 74 76 16

KKN Rådgivning

Vi har samarbejdet med Bülent og Sitemee.dk vedrørende en total ombygning af vores website.

Det har været et meget behageligt og smidigt samarbejde, hvor vi har fået, hvad vi er blevet lovet, og hele vejen igennem er blevet orienteret om fremskridtene. Vi har hurtigt fået et website, der er flottere og mere anvendeligt.

Nicklas, KKN Rådgivning

Ingerslevkonsulent.dk

Vores samarbejde har været sjovt, effektivt og fuldstændig gnidningsløst! Bülent og Erkan gør deres yderste for at forstå, hvad jeg gerne vil have, og oversætte det til et brugbart webdesign. De lytter – og kommer også selv med forslag, ideer og løsninger, så Ingerslevkonsulent har nu fået en hjemmeside, vi er glade for, stolte af og som fungerer, som vi vil have det! Prisen og projekttiden har jeg også været meget tilfreds med!

Jeg anbefaler Sitemee.dk til alle.

Dorthe Ingerslev, Ingerslevkonsulent.dk

Dinitrol Center Hillerød

Vi har før prøvet forskellige webløsninger uden, at det har fungeret. Da Bülent henvendte sig, var vi i tilbageholdende i starten, da vi ikke var sikre på, at vi havde tid til projektet. Vi blev lovet at Sitemee tog ejerskab af projektet - og de holdt, hvad de lovede. Vi synes selv, vi har en af de bedste hjemmesider indenfor branchen,  og alt fungerer uden problemer.

Bjarke, Dinitrol Center Hillerød