Skal din virksomhed stå stærkt – også i fremtiden?

Online digital tilstedeværelse er alfa og omega, hvis du vil vækste, skaffe nye kunder og styrke din bundlinje.
Du skal være synlig på Facebook, fremstå professionel på din hjemmeside og ligge i top på Google med sælgende SEO tekster, hvis du skal stå stærkt i konkurrencen og bevare en position på markedet.

Det ved vi, og med skræddersyede løsninger hjælper vi dig med at skaffe kunder og styrke dit brand, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Kommunikation, marketing og digitale løsninger – Vi er bredt funderet
Vi er knivskarpe til strategisk rådgivning og ved, hvor marketingsarbejdet skal gøres afhængig af din branche, og hvor det kan betale sig for dig at smide dine reklamekroner. Vi hjælper dig med at styrke din profil og fortælling igennem det grafiske udtryk og den præcise kommunikation. Vi måler altid på effekten af vores løsninger og vi sætter en ære i at underbygge vores resultater med data.

Vi løber gerne lidt længere
Standardpakker og ét fast produkt er ikke det, vi gør det mest i. Vi arbejder for at få den optimale løsning og er ikke nogen pølsefabrik – Vores rådgivning og løsninger tager altid udgangspunkt i din virksomheds behov, for ikke to virksomheder er ens.

Vores mål er at få din fortælling og ydelse til at folde sig ud og blive synlig.

Vi er lokale, fordi vi gerne vil være tæt på vores kunder og mener, det har betydning, at vi kan se hinanden i øjnene.

Ingen opgave er for lille eller stor
Uanset om det gælder nyhedsbreve, kampagner på Facebook, nye tekster der rammer målgruppen eller et sælgende redesign af hjemmesiden, hjælper vi dig til den rigtige løsning, der sælger historien om din virksomhed bedst muligt, så du får resultater på bundlinjen.

Vi tilbyder:

 Hjemmesider
 Grafisk identitet
 Tekstforfatning
 SoMe strategi
 Markedsføring
 SEO
 Strategisk rådgivning
 Webshops/e-handel

Ring til os

Så giver vi din virksomhed et uforpligtende tjek!

Telefon:
71 74 76 16

Fremstå professionel

Ville du købe noget af en snusket, uvedligeholdt og umoderne sælger?
Nej, sikkert ikke.

Hvis du vil sælge og øge salget, er du nødt til at fremstå professionel og dygtig.
Hjemmesiden er dit digitale ansigt og udstillingsvindue, og hvis du har webshop, samtidig din butik. Derfor skal den fremstå professionel, indbydende og let at navigere i. Kunderne skal gerne blive hængende og konverteres til købere.
Vi bygger nye hjemmesider, redesigner eller ændrer eksisterende, så dine ydelser præsenteres på den bedst tænkelige måde.

Kommuniker tydeligt

Din virksomhed og dine ydelser er en fortælling, der skal leveres knivskarpt, for et præcist budskab leveret letfordøjeligt til målgruppen øger dine chancer for at fremstå professionel.
Vores tekstforfatter strammer budskabet, så teksterne sælger din vare og holder besøgende fast på siden. Vi leverer SEO optimerede tekster, så du kommer helt i top under søgninger på Google indenfor din branche.
Visitkort, brochurer og flyers er andre fysiske måder at brande din virksomhed på, og vores dygtige og rare grafiker søger for et lækkert design.

Bliv synlig

Kender du det? Du har lavet en professionel side med lækre tekster og et flot grafisk udtryk, men ingen kommer forbi din webshop eller hjemmeside!
Alt arbejde er spildt, hvis du ikke er synlig der, hvor dine kunder er. Og du kommer ikke til at sælge.
Hjemmesidens tekster skal være SEO optimerede, så Google rangerer den højt, og du skal være synlig på Googlemybusiness, så kunderne kan finde dig.
Men du skal også have en Facebookside (måske også Linkedin), fordi ikke alle bruger hjemmesiden afhængig af din branche og målgruppesegment, men i stedet i første omgang søger på Facebook.
Måske er andre SoMe kanaler som Pinterest, Instagram, Snapchat og Twitter også relevante som markedsføringsredskaber.

Sælg mere

Vidste du, at du muligvis går glip af en masse muligheder for at ramme dine kunder med annoncering?

Alle, der besøger din hjemmeside, efterlader sig spor. Den data skal du udnytte med markedsføring eksempelvis på Facebook eller instagram. At skyde med spredhagl er spild af krudt, mens målrettet annoncering fører til øget salg.
Google adwordskampagner og annoncering er en anden mulighed for at rangere højt på Google og øge salget.
Sitemee står også gerne for udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve, der er en unik mulighed for uforstyrret at nå dine kunder, ligesom pressemeddelelser nogle gange er det rigtige.

Kontakt os, så ser vi på, hvad det rigtige vil være for din virksomhed.

Lad os hjælpe dig!

Send en besked via formularen eller ring på tlf.: 71 74 76 16

KKN Rådgivning

Vi har samarbejdet med Bülent og Sitemee.dk vedrørende en total ombygning af vores website.

Det har været et meget behageligt og smidigt samarbejde, hvor vi har fået, hvad vi er blevet lovet, og hele vejen igennem er blevet orienteret om fremskridtene. Vi har hurtigt fået et website, der er flottere og mere anvendeligt.

Nicklas, KKN Rådgivning

Ingerslevkonsulent.dk

Vores samarbejde har været sjovt, effektivt og fuldstændig gnidningsløst! Bülent og Erkan gør deres yderste for at forstå, hvad jeg gerne vil have, og oversætte det til et brugbart webdesign. De lytter – og kommer også selv med forslag, ideer og løsninger, så Ingerslevkonsulent har nu fået en hjemmeside, vi er glade for, stolte af og som fungerer, som vi vil have det! Prisen og projekttiden har jeg også været meget tilfreds med!

Jeg anbefaler Sitemee.dk til alle.

Dorthe Ingerslev, Ingerslevkonsulent.dk

Dinitrol Center Hillerød

Vi har før prøvet forskellige webløsninger uden, at det har fungeret. Da Bülent henvendte sig, var vi i tilbageholdende i starten, da vi ikke var sikre på, at vi havde tid til projektet. Vi blev lovet at Sitemee tog ejerskab af projektet - og de holdt, hvad de lovede. Vi synes selv, vi har en af de bedste hjemmesider indenfor branchen,  og alt fungerer uden problemer.

Bjarke, Dinitrol Center Hillerød