Vores ydelser 

Hjemmesider

Helt fundementalt for alle virksomheder. Det er her det starter, og ofte her det slutter. Vi skaber højtydende, funktionelle løsninger der skaber værdi. 

Design

Smag er individuelt, men godt design er universelt. Den gode designoplevelse sætter brugeren i centrum, med udgangspunkt i et spørgsmål: Hvordan løses opgaven bedst muligt?

E-commerce

Vi arbejder med Shopify Plus og Woocommerce. Vi brænder for at optimerer allerede eksisterende løsninger og skaber fundamentet for nye. Fremgangsmåden er ofte med top-down og MVP 

Digital markedsføring

Vi skræddersyr kampagner der giver målbare resultater. I stedet for at råbe højest, kommunikerer vi målrettet mod jeres kernemålgruppe. Det handler om at blive husket. 

Kontakt os

og hør mere

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.
Kontakt os på telefon 71 74 76 16 eller på email kontakt@sitemee.dk

 

Strategi

Hvordan får man en offline tradition til at passe ind i en digital verden? Det er noget som kan løses elegant og effektivt. Næste gang I spørger jer selv “Hvad gør vi egentlig nu?” så husk hvad du læste her.

Kommunikation

Hvordan taler vi til vores kunder, når der er så mange kanaler? Det starter med at forstå hvem kunden er og hvad de tænder på. Hvordan søger de? Hvem taler de med?

Rådgivning

“Hvad er den største forhindring for at jeg kan komme videre og hvordan løser du det?

Hvis du allerede har stillet dig selv det spørgsmål, og ikke er sikker på svaret, så kan en times sparring ofte hjælpe.

Hos Sitemee favner vi bredt – Vi arbejder med data og tal, mennesker og ord

Vi arbejder med virksomheders digitale profil med udgangspunkt i deres virkelighed – så din virksomhed træder i karakter – og huskes imorgen, fordi den leverer præcis det dine kunder efterspørger.

Hvem er din kunde og hvad ønsker de mest af alt at din ydelse/produkt skal gøre for dem?

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig