Ydelser

Vi kan ikke trylle – Men vi kan hjælpe  din virksomhed med at nå målene

Ikke to brancher eller virksomheder er ens –  Derfor er udgangspunktet altid din virksomheds behov, og hvad der giver mest mening og afkast i din situation. Vi ser på, hvor du står, hvordan du kommunikerer og hvor bredt, du når ud. Vi analyserer, finder løsninger og måler efterfølgende på effekten. 

Hos Sitemee favner vi bredt –  vi arbejder med data og tal, mennesker og ord – Vi er specialiserede i strategisk rådgivning og i at hjælpe med den rigtige løsning, så du fremstår professionel, synlig for dine kunder og med en styrket bundlinje.

Responsive enheder ikon

Hjemmesider – mobile first

72 procent af alle salg sker fra mobil – alle vores hjemmesider er mobilefirst. Vi designer og udvikler brugervenlige og indbydende hjemmesider i wordpress eller ændrer på eksisterende fra det simple til det omfattende.

Skriveredskaber ikon

Grafisk identitet

En stærk grafisk identitet er vigtig, når du skal fremstå professionel med et lækkert, sælgende brand. Vi laver logos, visitkort og tilrettelægger anden grafisk identitet med det rigtige udtryk, så din virksomhed fremstår så stærk som muligt.

Tekstdokument ikon

Tekstforfatning

Uanset, hvad du sælger, så kommunikerer du med nogen. Og det skal du gøre tydeligt, præcist og tilpasset målgruppen. Vi skriver al form for tekst – fra sælgende hjemmesidetekster og nyhedsbreve, pressemedelelser til fængende blogs/Facebookindlæg.

Sociale medier ikon

SoMe strategi

Skal du øge dit salg, skal du være tilstede på de sociale medier. Vi laver annoncer, kampagner, skriver posts og skaber en holdbar strategi for din virksomhed på de relevante sociale medier som Linkedin, Facebook, Instagram, og Snapchat.

Megafon ikon

Markedsføring

Afhængig af virksomhedens mål og branche rådgiver og udfører Sitemee forskellige slags offline og online markedsføring som brochurer, visitkort, SoMe annoncering og opslag, video eller andre former for nytænkende markedsføring.

Forstørrelsesglas ikon

SEO

Vores hjemmesider er udviklet med øje for SEO optimering on page i teknisk forstand. Med afsæt i analyser, leverer vi desuden velskrevede og læseværdige SEO tekster til hjemmesiden, artikler og blogs, så din virksomhed kan blive indekseret i top hos Google.

Rådgivning ikon

Strategisk rådgivning

Vi ser på dine resultater, ståsted og fortælling – og med udgangspunkt i din virksomheds udfordringer og fremadrettede mål, rådgiver Sitemee omkring, hvordan du styrker virksomhedens brand, synlighed og kaprer flere kunder med gavn for din bundlinje.

Webshop ikon

Webshops/e-handel

Vi designer og udvikler brugervenlige webshops, der skiller sig ud fra mængden og giver kunderne en unik shoppingoplevelse uafhængig af  om det er den lille butik eller den store outlet. Vi benytter den stærke Woocommerce som platform.

Se et lille udpluk af vores kunder og cases her

Lad os hjælpe dig!

Send en besked via formularen eller ring på tlf.: 71 74 76 16

KKN Rådgivning

Vi har samarbejdet med Bülent og Sitemee.dk vedrørende en total ombygning af vores website.

Det har været et meget behageligt og smidigt samarbejde, hvor vi har fået, hvad vi er blevet lovet, og hele vejen igennem er blevet orienteret om fremskridtene. Vi har hurtigt fået et website, der er flottere og mere anvendeligt.

Nicklas, KKN Rådgivning

Ingerslevkonsulent.dk

Vores samarbejde har været sjovt, effektivt og fuldstændig gnidningsløst! Bülent og Erkan gør deres yderste for at forstå, hvad jeg gerne vil have, og oversætte det til et brugbart webdesign. De lytter – og kommer også selv med forslag, ideer og løsninger, så Ingerslevkonsulent har nu fået en hjemmeside, vi er glade for, stolte af og som fungerer, som vi vil have det! Prisen og projekttiden har jeg også været meget tilfreds med!

Jeg anbefaler Sitemee.dk til alle.

Dorthe Ingerslev, Ingerslevkonsulent.dk

Dinitrol Center Hillerød

Vi har før prøvet forskellige webløsninger uden, at det har fungeret. Da Bülent henvendte sig, var vi i tilbageholdende i starten, da vi ikke var sikre på, at vi havde tid til projektet. Vi blev lovet at Sitemee tog ejerskab af projektet - og de holdt, hvad de lovede. Vi synes selv, vi har en af de bedste hjemmesider indenfor branchen,  og alt fungerer uden problemer.

Bjarke, Dinitrol Center Hillerød