Om Sitemee

Vi stiller dig stærkt – Nu og i Fremtiden

Vi er kreative og arbejdsomme. Vi er mennesker, der arbejder med mennesker  – vi tager nærhed alvorligt og vil gerne kunne se vores kunder i øjnene. Derfor satser vi på den personlige kontakt, når vi skal finde den rigtige løsning. Hos os findes ingen onesize kun skræddersyede totalløsninger, der skaber sammenhæng i din kommunikation og digitale tilstedeværelse. Vi glæder os til at hjælpe dig med et styrket standpunkt!

Bülent Erdogan

Bülent Erdogan

Forretningsudvikling og Projektledelse

Bülents særlige styrker er koncept- og ideudvikling, og uafhængig af virksomhed og branche sprudler han med kreative ideer til nytænkende markedsføring, ligesom han har indblik i og viden omkring, hvordan du får mest ud af dine marketingskroner.

Bülent har tidligere selv ejet både webshops og detailhandel og er en haj og passioneret softwarebruger.

 

Petrine Fogtdal foto

Petrine Fogtdal

Kommunikation og Rådgivning

Petrine er journalist (DJ) og har en særlig evne for at se, hvad der skal til for at få en virksomhed til at skille sig ud, ramme målgruppen og skabe blikfang. Hun er specielt god til at tilpasse ord og tone til målgruppe og branche.

Hun er italiensk tolk og er i fritiden næsten blevet færdig med en graphic novel, der nærmer sig udgivelse.

 

Erkan Erdogan foto

Erkan Erdogan

Webdesign og Udvikling

Erkan er Sitemees tekniker og han bygger unikke wordpresshjemmesider og webshops med fokus på funktionalitet og lækre løsninger. Erkans tekniske uddannelse og evner for hard og software bruger han også, når han står for Sitemee´s videoproduktion og redigering.

I sin fritid laver Erkan lækker elektronisk musik og synger, som en del af “Nuvel.”

 

Bülent Erdogan

Nanna R. Rasmussen

SEO og projektstyring

Nanna er Sitemees SEO ekspert (oprindelig bachelor i kommunikation med en kandidat i organisatorisk læring og en opgradering med viden omkring content marketing og digital markedsføring). At hun kan tænke som Google, kommer, ligesom hendes søde væsen, vores kunder til gode.

I fritiden blogger hun om livet som mor og børnefamilie for GoLittle.

Petrine Fogtdal foto

Mohammad Chaachouh

Marketing og salg

Mohammad er ekspert i SoMe annoncering, og skaber rammende kampagner for vores kunder. 

Han har et naturligt flair for kundepleje og hans professionsbachelor i international handel og markedsføring krydret med indsigt i digital markedsføring, sætter Mohammad i stand til at varetage vores kunders annoncering på absolut bedste vis. 

Petrine Fogtdal foto

Andrea Louise Boa

Praktikant

Andrea er praktikant fra sidste del af markedsføringsøkonomuddannelsens internationale linje på CBA (Copenhagen Business Academy).

Hos Sitemee laver Andrea analyse- og markedsføringsopgaver med stort drive og engagement uanset karakteren af opgaven.                               I fritiden tegner og sælger hun egne  tegnede produktioner.

Lad os hjælpe dig!

Send en besked via formularen eller ring på tlf: 71 74 76 16

KKN Rådgivning

Vi har samarbejdet med Bülent og Sitemee.dk vedrørende en total ombygning af vores website.

Det har været et meget behageligt og smidigt samarbejde, hvor vi har fået, hvad vi er blevet lovet, og hele vejen igennem er blevet orienteret om fremskridtene. Vi har hurtigt fået et website, der er flottere og mere anvendeligt.

Nicklas, KKN Rådgivning

Ingerslevkonsulent.dk

Vores samarbejde har været sjovt, effektivt og fuldstændig gnidningsløst! Bülent og Erkan gør deres yderste for at forstå, hvad jeg gerne vil have, og oversætte det til et brugbart webdesign. De lytter – og kommer også selv med forslag, ideer og løsninger, så Ingerslevkonsulent har nu fået en hjemmeside, vi er glade for, stolte af og som fungerer, som vi vil have det! Prisen og projekttiden har jeg også været meget tilfreds med!

Jeg anbefaler Sitemee.dk til alle.

Dorthe Ingerslev, Ingerslevkonsulent.dk

Dinitrol Center Hillerød

Vi har før prøvet forskellige webløsninger uden, at det har fungeret. Da Bülent henvendte sig, var vi i tilbageholdende i starten, da vi ikke var sikre på, at vi havde tid til projektet. Vi blev lovet at Sitemee tog ejerskab af projektet - og de holdt, hvad de lovede. Vi synes selv, vi har en af de bedste hjemmesider indenfor branchen,  og alt fungerer uden problemer.

Bjarke, Dinitrol Center Hillerød