Om os

Sitemee er et levende bureau med arbejdsomme, kreative mennesker, der brænder for at hjælpe din virksomhed med at stå stærkt.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed, for vi sælger ikke metervarer kun tilpassede løsninger.  Vi elsker den personlige kontakt og tager dig og din virksomhed alvorligt – uafhængigt af opgavens størrelse – og vi løber gerne hurtigt og langt for et tilfredsstillende resultat.

Bülent Erdogan

Bülent Erdogan

Forretningsudvikling og Projektledelse

Bülents særlige styrker er koncept- og ideudvikling, han evner at se tingene lidt fra oven. Uafhængig af virksomhed og branche sprudler han med kreative ideer til nytænkende markedsføring, ligesom han har indblik i og viden omkring, hvordan du får mest ud af dine marketingskroner.

Bülent ved, hvordan det er at være virksomhedsejer, for han har selv ejet både webshops og detailhandel.

Den sidste årerække har han dog brugt sine styrker indenfor e-handel og marketing som konsulent. Han har blandt andet stået for omfattende løsninger som projektleder – eksempelvis Charlottenlund Apoteks digitale webshop rhodes.dk og pt. som konsulent for  Legeakademiet.

Petrine Fogtdal foto

Petrine Fogtdal

Strategisk kommunikation – Tekstforfatning

Petrine elsker kommunikation og ord – for alt handler om at vælge de rigtige, når man skal nå sine kunder, ramme målgruppen og skabe blikfang.

Uanset virksomhed evner hun at sætte fingeren på en haltende kommunikation, manglende markedsføring eller et fattigt, grafisk udtryk – Og ikke mindst at optimere efterfølgende.

Petrine er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har tidligere arbejdet på avis, lavet salgsarbejde for diverse virksomheder og er desuden tolk og oversætter. Hun har længe arbejdet freelance med strategisk kommunikation, markedsføring og optimering af virksomheders tekster.

Erkan Erdogan foto

Erkan Erdogan

Webdesign og Udvikling

Erkan er en ferm teknikker, der kan løse alle  digitale udfordringer samtidig med, at han samtidig evner at tænke kreativt og abstrakt.

Han bygger unikke wordpresshjemmesider og webshops, der skiller sig ud fra mængden. Udgangspunktet er altid kundens ønsker i samspil med et fokus på funktionalitet og lækre designmæssige løsninger. Erkan rammer altid virksomhedernes behov – også selvom de til tider træder udenfor de gængse opsætninger.

Erkans uddannelse er teknisk, og han har samtidig en baggrund indenfor e-handel, hvor han udover at arbejde med de bagvedliggende systemer også har fungeret som souschef.

Lad os hjælpe dig!

Send en besked via formularen eller ring på tlf.: 71 74 76 16

KKN Rådgivning

Vi har samarbejdet med Bülent og Sitemee.dk vedrørende en total ombygning af vores website.

Det har været et meget behageligt og smidigt samarbejde, hvor vi har fået, hvad vi er blevet lovet, og hele vejen igennem er blevet orienteret om fremskridtene. Vi har hurtigt fået et website, der er flottere og mere anvendeligt.

Nicklas, KKN Rådgivning

Ingerslevkonsulent.dk

Vores samarbejde har været sjovt, effektivt og fuldstændig gnidningsløst! Bülent og Erkan gør deres yderste for at forstå, hvad jeg gerne vil have, og oversætte det til et brugbart webdesign. De lytter – og kommer også selv med forslag, ideer og løsninger, så Ingerslevkonsulent har nu fået en hjemmeside, vi er glade for, stolte af og som fungerer, som vi vil have det! Prisen og projekttiden har jeg også været meget tilfreds med!

Jeg anbefaler Sitemee.dk til alle.

Dorthe Ingerslev, Ingerslevkonsulent.dk

Dinitrol Center Hillerød

Vi har før prøvet forskellige webløsninger uden, at det har fungeret. Da Bülent henvendte sig, var vi i tilbageholdende i starten, da vi ikke var sikre på, at vi havde tid til projektet. Vi blev lovet at Sitemee tog ejerskab af projektet - og de holdt, hvad de lovede. Vi synes selv, vi har en af de bedste hjemmesider indenfor branchen,  og alt fungerer uden problemer.

Bjarke, Dinitrol Center Hillerød