Om Sitemee

Vi stiller dig stærkt – Nu og i Fremtiden

Vi er kreative og arbejdsomme. Vi er mennesker, der arbejder med mennesker  – vi tager nærhed alvorligt og vil gerne kunne se vores kunder i øjnene. Derfor satser vi på den personlige kontakt, når vi skal finde den rigtige løsning. Hos os findes ingen onesize kun skræddersyede totalløsninger, der skaber sammenhæng i din kommunikation og digitale tilstedeværelse. Vi glæder os til at hjælpe dig med et styrket standpunkt!

Bülent Erdogan

Bülent Erdogan

Forretningsudvikling og Projektledelse

Bülents særlige styrker er koncept- og ideudvikling, og uafhængig af virksomhed og branche sprudler han med kreative ideer til nytænkende markedsføring, ligesom han har indblik i og viden omkring, hvordan du får mest ud af dine marketingskroner.

Bülent har tidligere selv ejet både webshops og detailhandel og er en haj og passioneret softwarebruger.

 

Petrine Fogtdal foto

Petrine Fogtdal

Kommunikation og Rådgivning

Petrine er journalist (DJ) og har en særlig evne for at se, hvad der skal til for at få en virksomhed til at skille sig ud, ramme målgruppen og skabe blikfang. Hun er specielt god til at tilpasse ord og tone til målgruppe og branche.

Hun er italiensk tolk og er i fritiden næsten blevet færdig med en graphic novel, der nærmer sig udgivelse.

 

Erkan Erdogan foto

Erkan Erdogan

Webdesign og Udvikling

Erkan er Sitemees tekniker og han bygger unikke wordpresshjemmesider og webshops med fokus på funktionalitet og lækre løsninger. Erkans tekniske uddannelse og evner for hard og software bruger han også, når han står for Sitemee´s videoproduktion og redigering.

I sin fritid laver Erkan lækker elektronisk musik og synger, som en del af “Nuvel.”

 

Skal du også vækste?

Send en besked via formularen eller ring på tlf: 71 74 76 16